Daftar Ahli

Salam duhai pembaca yang sudi menjengah ke mari,

Kalau ditelusuri tahun-tahun kebelakangan ini, Shaklee sangat popular dikalangan kaum IBU disbabkan permintaan yang tinggi terhadap Set Hamil,  Set Bersalin dan Set Menyusu. 

 Tapi kan, sebenarnya Shaklee ada baaaanyak lagi produk dan vitamin kesihatan yang lain. Sesuai untuk kanak-kanak, orang dewasa dan juga warga emas.
Maksudnya produk Shaklee ni memang sangat sesuai untuk semua golongan dan seisi keluarga. Contohnya, produk Omega Guard. Kalau kita tengok fungsinya, satu botol pun boleh dimakan untuk seisi keluarga!



Alhamdulillah, berdasarkan feedback dari customer. Memang ramai yang sudah merasai kesannya. Mereka berpuas hati dengan suplemen yang mereka makan.
 
Memandangkan ramai yang bertanya bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entry kali ini semestinya bagaimana menjadi ahli dan kebaikannya.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-


1) Yuran Pendaftaran hanya RM69 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU


2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM69) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID 890066 (Maisarah Mohamad) sebagai SPONSOR.
 
Untuk menjadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.
Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul point dan bila anda dapat sejumlah point dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Sangat bagus bukan. Makan sendiri pun dah boleh dapat bonus.


Kalau dikira balik, duit bonus yang anda dapat boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Jimat dan SANGAT BERBALOI..


MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN
HA, apa yang bakal anda baca adalah SANGAT MENARIK. Yuran keahlian yang perlu anda bayar cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Diulang, cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tiada pembaharuan dan seumpamanya.

 Kalau anda cuma nak makan sendiri, tidak perlu maintain points bulanan atau minimum belian.
Cuma gunakan produk, dan kongsikan pengalaman dengan kawan-kawan dan saudara-mara anda. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang lebih murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Harga Runcit Shaklee.
Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.

-----------------------------------

Pembelian dengan harga ahli yang sememangnya lebih murah. Dapat duit bonus pula untuk sejumlah point dalam sebulan. 

Langkah penjimatan yang sangat bijak, setuju?


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% lebih murah daripada harga runcit)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, kalau mahu...

Jom sertai kami hari ini juga! Bertindak sekarang...

Hubungi saya yeh!

Maisarah Mohamad
Shaklee ID 890066
sms/whatsapp 0132015399
FB Maisarah Mohamad