Genap Setahun Umur Aisyah

Wow weee

Hari ni dah 6 Oktober 2018.

Genap dah setahun 2 hari umur Aisyah anak bungsu sementara kakSar. Kuikuikuikui

Budak panjang akal baby sitter kakSar panggil si Aisyah.

Dia tak banyak buat bunyi. Tak kepoh macam kakak kakak dia. Tapi kena perhati je dia buat apa.

Boleh tahu bunyi tapak kaki je. hahahaha

Sekarang dah pandai jalan.

Ligat ke dapur, sekarang geram nak masuk bilik air. Kuat main air.

Makin umur meningkat rasa macam best bila ada baby kecik.

kenapa rasa macam Aisyah plis dont grow up..plis remain cute forever heheh

Help me help me.. adakah petanda bongsu Aisyah sementara sebenarnya akan berakhir tidak lama lagi?

kakSar
Manis manis si baby Aisyah , nape awak cute sangat


Unknown

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.

No comments:

Post a Comment