3 Kepentigan Landmark study yang anda perlu tahu...

Landmark study shaklee dibuat untuk  melihat kesan jangka panjang orang yang makan shaklee

@Kajian dibuat untuk tengok makan supplement ni betul ke ada efek dia dalam jangka masa panjang, efek bagus ke tak bagus
@Brand apa bagus kalau nak makan
@Kalau makan seimbang sahaja ok ke?



Landmark study shaklee nak buktikan makan suplement shaklee ada kesan. Bukan takat jangka masa pendek, tapi juga jangka masa panjang.

Kat luar sana kebanyakan kajian dibuat dalam jangka masa pendek.

Landmark study ni buat kajian terhadap orang-orang yang SELAMA 20 TAHUN makan supplement  shaklee, orang yang makan supplement brand lain dan orang yang tak makan supplement.
 Bukan takat 10 tahun.. Tapi 20 tahun....

Sebab apa, sebab kebanyakan penyakit ambil masa nak develop, antara 10-30 tahun...

Penyakit yang develop ni pulak bukan sebab makan atau tak makan supplement sahaja..  Ia merupakan kombinasi nutrien dan cara hidup seseorang sehinggalah penyakit tu ada.

Landmark study ni ambil kira semua ye.... Bukannya kaji orang yang makan shaklee sahaja... Tapi kaji orang yang tak makan supplement dan orang makan supplement lain... Ketiga-tiga group ni adalah orang yang mempunyai cara hidup sihat tau...

Fair.

Kerana itu Landmark study ni sangat-sangat-sangat penting......

Dan the best part is... Shaklee saja satu-satunya ada Landmark Study yang ini....

Maisarah Mohamad

Ai bila baca landmark study, memang rasa lebih yakin nak makan shaklee tau...

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.