Kenapa ostematrix makan sebelum tidur

Hari ramadhan yang ke 5.

Jam 6.13 petang. Kak Sar dah siap masak. Simple sangat menu hari ni. Semangkuk sayur kampung dan ikan goreng kerisi.

Sayur kampung -dulu sayur ni main kutip je keliling rumah, nampak benar kaksar duk di kelilingi hutan dan semak.

Sekarang nak cari, kena beli kat pasar.. heheh

ehh terlebih sudah bercerita. Hari ni nak bagitahu, OStematrix dah kembali dalam pasaran.

Apa yang bagus sangat pasal ostematrix ni?


Pertama sekali, kakSar sebagai ibu mengandung, nak legakan sakit2 pinggang dan belakang yang pasti ibu ibu akan alami. Sebab mengandung. Lenguh-lenguh biasa berlaku dalam keadaan ibu-ibu macam ni...

Selain daripada tu, kakSar tidur lena yang amat. Maknanya badan rest betul-betul. Bagi golongan yang susah tido, kakSar sarankan ambil ostematrix ni.. Ambil sekali dengan B Complex sebab ia akan bagi effect relaks dan lebih tenang.



Haa lagi satu effect bila makan pil kalsium shaklee ni kan, kakSar mudah membuang. Lembut jek najis tu.. Lagi-lagi waktu mengandung. Lain macam keras kalau tak makan sayur yang cukup dan minum air sikit. So nak bagi effect lebih mudah membuang, kakSar sentiasa makan sayur, minum air yang cukup dan makan ostematrix 2 kali sehari....



Selain daripada tu, ostematrix juga membantu dalam penyusuan kerana ia merupakan sumber kalsium darah. Jika kalsium dalam darah berkurang khususnya semasa haid atau period, penghasilan susu ibu juga akan berkurang. sekiranya anda nak mengambil pil kalsium, anda perlu pilih pil kalsium yang mengandungi magnesium untuk bantu serap kalsium yang lebih baik, kiranya magnesium adalah kawan baik si kalsium.


eh banyak pulak kakSar cakap hari ni ye..

kalau mak-mak kat luar ana nak jugak rasa apa yang kak Sar rasa nih, meh la roger KakSar...

Sangat best bila bangun pagi ringan je badan hilang abis lenguh2... tu sebab kena makan sebelum tidur.. sebab penyerapan kalsium sangat tinggi masa kita tidur...

nak hubungi kakSar? 0132015399 tau

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.