My dance partner is my husband

KakSar baru lepas tengok cerita hindustan. Haha tertengok plak. Kisahnya..

Si lelaki terpaksa kahwin dengan si perempuan yang bakal suaminya dan keluarga semuaanya meninggal dalam kemalangan.

Adeh.

Sebab nakkan cinta si isteri yang kematian cinta, si suami berlakon jadi dance partner tapi si isteri tak perasan langsung si suami...

Boleh plak tak kenal suami. Sebab hilang misai ngan rambut jadi pacak je...

Macam cerita superman pun ye jugak... Superman kan time dia tak jadi superman pakai spek. Nerd2 gitu.. Haa samala ngan suami dia ni.. Tak jadi dance partner, pakai spek, ada misai pakai kemeja je all the day.. Nak tido malam dia pakai pakaian punjab.. 

Nak jadi ceritaa... Sempat nengok nyeee sambil layan anak2 buat keje sekolah, kemas beg, si adik ngacau mama suh lukis kartun feveret dia, doraemon.

Pap kena kat muka sendiri bila si adik membebel

Mama ni, asyik tengok tv... Alah baru ari ni mama tengok...

Okey. Sambung keje....

K bye.

KakSar
Sekali sekala hormon sinetron naik.. Kihkihkih

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.