Cara makan Set Puasa Shaklee supaya bertenaga semasa berpuasa

Puasa 2018 berapa hari lagi ye ?

Tadi kakSar tengok dekat google lagi 16 hari hohohoho

Kaum ibu dah mula jengah judah berbuka puasa yang lazat

Baju untuk raya pun ada yang dah selesai beli. Bagus bagus bagus.

Tapi vitamin untuk puasa dah beli ke?

Setiap tahun kita selalu berazam, antaranya

" tahun ni aku nak puasa penuh, tapi kalau kena gastrik, melepas lagi"

" tahun ni aku ada baby, boleh puasa penuh ke? sian baby nanti?"

"bulan puasa tak lama lagi, kerja tengah panas, panas lain macam sekarang ni, dugaan hebat ni"


what if

Ada supplement yang boleh bantu anda bertahan di bulan puasa?

Bertahan lapar sampai ke waktu berbuka tanpa dahaga yang teruk

Bertenaga berpuasa walau kerja berat


Set puasa shaklee antara kelebihannya membantu mengekalkan tenaga untuk tahan lapar dan dahaga di bulan puasa sampai waktu berbuka. Boleh pula bertenaga di malam hari untuk solat sunat tarawih.




ESP -Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai indeks glisemik rendah. Berperisa vanilla

Performance Drink - Minuman isotonik tanpa gas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. mempunyai lebih banyak elektrolit berbanding minuman istonik terkemuka. Membuatkan anda kurang dahaga, berperisa oren

Mealshake - Sumber multivitamin terbaik kerana semasa berpuasa badan mengalami detoksifikasi. Ia membekalkan nutrien untuk proses berlaku dengan baik dengan membekalkan nutrien yang baru kepada badan. Berperisa French Vanilla.

Apa kata mereka yang telah menggunakan set ini di bualn puasa?






So bagaimana cara makan dia?

Campurkan ketiga-tiga item dalam set hot, dan minum.

Nak dapatkan set hot bulan puasa? 

hubungi kakSar
www.wassap.my/60132015399

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.