Makan ESP untuk APA sebenarnya

Sambungan cerita

Makan ESP untuk APA sebenarnya

Kawan: Macam mana nak tahu sel cukup makan ke tak?

Saya: Protein kan makanan sel. Kalau sel dapat cukup protein, sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel yang lama dan yang mati. Bagaimana nak tahu jika sel cukup makan ke tidak? Ha kita tengok APA jadi kalau kurang protein secara umumnya:

 1)kurang darah
2)kolesterol tinggi
3)tekanan darah rendah
4)kandungan gula darah rendah
5)Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
6)Luka lambat sembuh
7)Pengaliran darah yang tidak lancar.
8)Letih lesu
9)Lemah
10)Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan
11)Tinggi kandungan air dalam tisu badan

Kawan: Oh eh....

----------

Untunglah sape yang dah makan. Promosi bulan ini ESP beli 6 dapat 7. Free membership lagi untuk yang bukan ahli yeay! 

Ps: Nak beli satu pun boleh. PM atau wassap 0132015399 atau klik sini untuk order melalui eSell Shaklee.

Like and Share :)



from Buffer

via IFTTT

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.