Trip luar negara tajaan Shaklee taraf 6-7 bintang yang tiada di Matta Fair




Korang tau tak

Setiap  2  tahun sekali, Shaklee Coprporation akan mengadakan Global Convention. Biasanya untuk tahun-tahun sudah,  event Global Convention ini dibuat di pantai Barat area sebelah California yang terletaknya San Francisco dan  Los Angeles tapi tahun depan ini rezeki SID Shaklee yang terpilih akan dapat pergi pantai Barat area yang terletaknya Miami, Washington dan New York.

Insya-Allah tahun depan delegasi Shaklee di Malaysia akan ke Orlando pula.

Shaklee Live Orlando 2016 adalah antara banyak event Shaklee yang dinantikan oleh semua... Ye lah. Jarang orang pergi ke sana di sponsor sepenuhnya.  Tapi dengan Shaklee, tiap-tiap tahun boleh dapat free trip bertaraf 5 bintang ke atas, sama ada luar negara atau local.

Dan kalau anda nak tahu, event ni memang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Siapa nak, angkat tangan! Saya memang nak.

Master saya beritahu, katanya masa inilah kita boleh  tengok sendiri kat US tu macam mana. Selama ini hanya dengar cerita. Master-master duk bercerita yang depa layan dorang sangat best. Nak jugak jumpa sendiri orang US & tengok macam mana dorang layan kita.

US ni kalau nak pergi sendiri memang tak merasalah. Selain kos perjalanan dan penginapan yang mahal sekarang ni disebabkan matawang ringgit jatuh,  perjalanan nak ke sana sahaja dah dekat 24 jam, tapi kalaulah ditaja sepenuhnya, siapa pun pasti terima kan?

Jadi, macamana nak layak ke US?

Kenala jadi ahli dulu, baru tahu. Hihihi

Sihat buat anda tersenyum, makin senyum lebar bila dapat trip free sambil jaga kesihatan diri dan masyarakat...:)


Maisarah
SIDpro 890066
wassap 0132015399

#korangtautak
#kttshaklee


sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.