Promosi Bulan Februari 2017

KakSar teringat Mumtazah pernah suarakan kat mama dia ni..

"Mama, nak gi jepun."

Mama dalam hati dah gelak. Alamak sama plak cita2 ngan anak.

Pastu dia sambung "Nak jumpa doraemon"

😂😂😂😂

Aduhai anak.

Tengoklah betapa terkesannya cerita doraemon dalam hidup dia.

Okey. Dua dalam satulah since adik pun nak gi Jepun jugak.

KakSar sasarkan kami gi jepun tahun bila duit tabung dah cukup.

Duit tabung belum cukup nihhh... Nak kena gemukkan duit biz bagi gemuk sikit...

KakSar nak bonus gemuk

Ni ada berita baik plak untuk orang nak kurus...



Boleh jimat poket you...

Beli set kurus.. Korang percuma 2 produk kurus juga...

Set ni terdiri daripada Alfafa Shaklee dan juga Lecithin. Diulang, beli satu set, dapat satu set lagi.

Satu lagi offer bulan ni adalah Ostematrik pil kalsium shaklee yang ohsemmm....

Kak Sar 0132015399

# tsunamishaklee
#tim6awesome

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.