5 Sebab Menjadi Ahli Shaklee Makan Sendiri Tanpa Perlu Menjual

"Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee ni?"

Ramai ingat bila jadi ahli Shaklee kena menjual. 

Oh tidak. Semestinya tidak. Anda diberi pilihan yang sangat best. Nak jadi bisnes partner atau nak makan sendiri.Terpulang. Tiada paksaan pun.

Tapi siapa yang nak buat bisnes, boleh jadi bisnes partner saya.

Tapi walaupun hanya memilih untuk makan sendiri, dua-dua dapat kelebihan menjadi ahli Shaklee.


1) Dapat beli dengan harga ahli.


Sudah pasti lebih jimat. Harga ahli jimat 5-20% berbanding harga retail. Bila dah makan dan nampak kesan, kita mesti nak konsisten amalkan. Maka dengan register jadi ahli, belian selepas itu dapat harga ahli yang jauh lebih murah. Bulan ni ada promo vivix beli twin pack untuk ahli baru less 5 % lagi (ahli lama tak dapat tau) dan free jadi ahli tau. 

Harga Vivix twin pack Bukan Ahli : RM 900++
Harga Vivix twin pack untuk Ahli: RM800++
Harga Vivix twin pack ahli baru bulan November 2017: less lagi 5 % jadi RM750++ , keahlian free... jauh lagi jimat!

Promo sehingga 30 November selagi stok masih ada! Jimat RM155 tau..

2) Beli guna ID sendiri, ada pilihan kumpul point untuk dapat cashback


Setiap belian anda ada point yang dikira dan dalam Shaklee dan ia di panggil UV. Kalau capai syarat minimum point UV tu, anda dapat cashback pada  bulan depannya. Nak ke makan vitamin dapat duit? Inilah caranya! Bijak -bijak... Tempat lain mana ada..


3) Tiada belian minimum untuk kekal keahlian


Dalam Shaklee tak ada peraturan minimum point untuk kekal keahlian mengikut bulanan. Tiada sama sekali. Untuk makluman anda, vitamin yang anda amalkan tu mengambil masa 2 hingga 3 bulan untuk habis. Takkan belum habis kena beli lagi? No such thing dalam Shaklee. Tiada syarat sebegitu. Tapi bila anda dah rasa vitamin Shaklee ni berkesan, saya pasti anda akan tambah untuk mencuba vitamin lain pula. Saya dah laluinya heheh

4) Tiada yuran tahunan.

Bayar keahlian atau dapatkan FREE dengan belian 200uv hanya sekali sahaja semasa pendaftaran online atau offline yang dibuat oleh sponsor anda.  Untuk tahun seterusnya hanya ada subscription fee, RM 30 dalam bentuk voucher boleh tebus untuk  beritahu Shaklee yang anda masih wujud. Voucher RM30 ini boleh diguna balik untuk beli vitamin. Memang tak rugi apa-apa.


5) Nikmati tawaran Shaklee eksklusif untuk ahli Shaklee

 Bila anda jadi ahli Shaklee, anda layak untuk sertai kelas nutrisi dan health talk secara percuma yang diadakan di hotel-hotel atau di HQ Shaklee atau branch Shaklee. Speaker yang dijemput merupakan Pakar Nutrisi Shaklee yang bertauliah.

Health talk yang diadakan di Cawangan Shaklee Ipoh dan Penang

Pemeriksaan kesihatan juga sering diadakan dan semuanya percuma termasuk konsultansi. 

Bila dah jadi ahli, boleh call utk appointment & dapatkan free check up untuk BMI, body age dan yang terbaru skin analysis & bone mass analysis

Bila dah jadi ahli, boleh call untuk appointment & dapatkan free check up untuk BMI, body age dan yang terbaru skin analysis & bone mass analysis. Kan jimat tu. Cuba cek skin analysis dan bone analysis berapa kat kat tempat lain. KakSar cek yang bone mass anaylisis tu (Bone Densitometry) di hospital swasta terkemuka RM 150.00 ringgit satu sesi tau. Kat Shaklee korang boleh buat berkali-kali , percuma dan consultation free lagi... nak bawak mak ayah sekali cek? Pun Boleh...

Kalau anda baru nak cuba atau memang dah lama makan Shaklee tapi belum jadi ahli, kakSar sarankan sangat jadi ahli Shaklee secepat mungkin untuk nikmati kelebihan di atas.

Bagaimana nak daftar, boleh wassap kakSar  www.wasap.my/60132015399 dan kakSar register secara online. Nak cara lain? KakSar boleh guide anda. 

KakSar





sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.