2 sebab kenapa saya suka travel

Apa yang kaKSar cari bila travel?
Travel sebab nak tengok orang dan tengok bangunan! Boleh? Boleh sangatkan...
Satu perkara bila kita travel kita pasti terpaksa blend dengan culture tempat yang kita pergi. Nak tak nak kenala makan makanan orang tempatan.
Ofcoursela makanan malaysia lagikan dikenang.
Rasa rugi kalau gi tempat orang kalau tak makan makanan dorang. Bila lagi nak merasa kan.
KakSar pernah ke Bandung satu ketika dulu, tapi sebab pergnantkan si Hannan, mulut tak lalu makan, semua makanan rasa tak sedap kecuali masakan padang, yang lebih kurang masakan kita.
Nak berjalan pun cepat penat, jadi kami pergi tempat dekat2 aje.
Masa tu rasa cam menyesal pun ada gak huhuhu. Bukan selalu nak gi bandung.
Kalau takat mee bandung, air bandung tu dah biasa...
So sejak daripada tu, kakSar tak kira travel ke mana pun walaupun dalam malaysia, pergilah mana pun sekarang nak tengok orang, nak tengok bangunan dan nak makannnnn!! Macam kebulur jek hahaha tapi siyes, pernah rasa kebulur time gi bandung tulah sebab tak lalu makan...
Kalaulah kakSar dah makan shaklee masa tu, kalau ye, tentu makan tak heran sedap ke tak, jalan jauh pun okey jek...
The next timenye travel, oste is a must. Sebab tahu, kaki kalau dah berjalan jauh, tapak kaki dan betis jadi teraaaaamat tegang sampai bengkak. Makan oste macam biasa, alhamdulillah laju je kakSar berjalan dengan muka ceria.

dalam vision board kakSar

So next impian travel adalah ke
Jepun lepastu
China lepastu
India lepastu
Australia lepastu
.
.
.
Eh semua tempatlah nak pergi😝😝😝

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.