Jatuh cinta

Jatuh cinta?


Pelik kalau perempuan dah kahwin jatuh cinta lagi, itu pun berkali-kali
Boleh jatuh hukum nusyuz nihh.. err betul kee?
Jangan main2 bab cintan cintun ni especially bila awk tu dah berkahwin.. cinta terlarang gamaknya.


Tapii kalo ngan shaklee takpe, jatuh cinta 100 kali pun okey.. hehehe
tak percaya? meh join team kakSar, kita makan, beramal dengan shaklee, ubah lifestyle dan pastu mula lah rasa gatal nak buat bisnes plak. mari-mari, kita ada mentorbisnes paling ohsem abad ini...
jatuh cinta maknanya kita percaya, kalo ikut istilah agama sikit, beriman dengan sesuatu,
Kalau jatuh cinta ngan shaklee=percaya shaklee=beriman ngan shaklee? boleh? cam pelik je.. kuang kuang kuang
Sat gi ada yang kata kakSar terpesong plak.. ni berbahasa je ye, bermain kata-kata, orang yang dilamun cinta memang macam ni.
Apa yang dia cakap sweet je pasal cinta dia.
apa yang buat kakSar jatuh cinta (percaya) berkali-kali dengan vitamin shaklee
1) selamat. bahan mentah yang naak digunakan untuk buat vitamin ni adalah organik, berkualiti tinggi,
2)lepas tu diuji pulak ada ke bahan-bahan bertoksik, kalau ada even sikit je ponn dan tak membahayakan ponn, shaklee akan tukar supplier. buat ujian je 250 juta usd setahun. duit habis kat Research je berbanding promo.
3)dah selamat uji quality, uji pulak keberkesanan dia... ada side effect ke tidak dan sebagainya. hey hey hey, mestilah ada side effect, jadi lebih sihat kan. nak jatuh cinta (percaya) lagi, shaklee ada landmarkstudy tau, uji makan shaklee selepas 20 tahun makan secara konsisten...
tu pasal, bila ada je cerita pasal produk lain buat muka hancur la, merah terbakar, orang yang nak kurus makan pil apa2 tah kandungan dia, ada side effect negatif, rosakkan hati,
kakSar jatuh cinta (percaya) berkali2 ngan shaklee sebab selamat, berkesan dan terbukti okehhh
kakSar

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.