Naik kerja lepas bersalin rasa bertenaga dan gembira

Hari ni first day kakSar kerja setelah cuti2 Malaysia selama 3 bulan. Alhamdulillah majikan kakSar pemurah bagi cuti bersalin lama2 cam ni. Tapi kakSar rasa sekejap je... Haha bagi betis nak peha 😝😝😝

Teringat dulu terjebak ngan shekli time2 macam nilah. Lepas pantang. Naik kerja dengan badan tak kuat sebab pelbagai faktor termasuk kurang nutrisi, keletihan melayan baby baru dan keluarga sedia ada.

2 bulan beb. Tak juga pulih badan yang penat dan lesu selepas bersalin. Start keje makin teruk campur ngan stress kerja.

Masa tu niat nak susukan baby 6 bulan eksklusif, tapi kalau dah gini gayanya, macamana nak produce susu?

Bulan ketiga dah naik kerja tu baru start berjinak2 makan vitamin. Masa tu ambil basic je dengan Alfafa. Lepas tu baru upgrade sikit2 dengan ESP dan sebagainya.

Apa berlaku? Ofcoursela badan makin kuat, stress boleh layan.. Takdelah pam susu kais2 ayam gittewwww. Haha.

So sejak merasa kehebatan bersupplemen ni, kakSar mula la promote kat kawan2 apa yang kakSar rasa.

Paling penting boleh kurangkan stress kerja sebab nak produce susu.

Susu pun nampak mengenyangkan anak sebab minum kejap je, kenyang takdola mengempeng je

Badan lebih cergas, sakit2 sendi berkurang especially pinggang. Lenguh tau..

Muka jauh lebih lembut dan licin. Berkurung dalam rumah tiga bulan kau.. Haha plus makan bcomplex,vitamin c dan esp. Lembut tau kulit. Tapi lagi lembut kulit babyA. Gebu sungguh.

Laa panjang plak bebel. KakSar bukan apa, nak ajak korang makan makanan berkhasiat termasuklah supplemen.

Mak2 macam kita ni, kalau tak makan dua2 tu, memang lah boleh produce susu tu, tapi bila tak cukup, lama2 badan ambil nutrisi daripada badan kita.

Kulit jadi kusam, pastu makin lama selera bertambah sebab badan tak cukup nutrisi bagi signal suh makan banyak nak bagi cukup zat. Tu pasal badan berisi jek. Patutnya menyusu makin kurus tau..
Klah. KakSar dah bagitau korang ye....
Nak jadi supermama bertenaga dan cantik dengan shekli , cari kakSar tau.
Yang ikhlas,
KakSar
Ingat shekli, ingat kakSar

#kakSarjualshakl.ee

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.