Gastrik Kronik Sepuluh Tahun Tiba2 Sembuh?

Gastrik memang satu lagi masalah orang zaman sekarang.

Ada yang terkena gastrik sebab sengaja skip makan nak kurus punya pasal.

Ada jugak yang tak sempat nak sarapan & lunch sebab terlalu sibuk kat tempat kerja mengalahkan perdana menteri US. Hehe

Paling teruk, sekali dah kena gastrik berkemungkinan besar terseksa selama-lamanya. Belum kena ulser perut tu dah kira cukup beruntung sangat dah. Sebabnya macam -macam takleh makan tau. Yang rebus-rebus aje.

Bak kata orang gastrik ni kalau kene gastrik;


  • Pedih ulu hati
  • Mual
  • Loya
  • Asyik sendawa angin je
  • Kalau angin naik ke kepala, selagi tak muntah lagi tu tak lega...
  • Asyik menunduk macam udang tahan sakit
  • Tak boleh lapar, lambat beberapa minit pun terus tangkap angin..
  • Senarai berterusan kalau tak tertulis kat sini ye.. Sambung sendiri hihihi


Tapi ia langsung berbeza dengan wanita yg bernama Fara Hana ni. Apa yg buat dia sembuh secara tiba2? tak sengaja pulak tuh? saksikan sendiri,


Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.

Kalau nak yahu lebih lanjut, baca hilangkan gastrik dengan cepat  tau.

Inilah Set Gastrik Shaklee...
Tapi kalau nak order terus? Whatsapp je terus kat no saya tu.. Saya boleh orderkan... 😊

Maisarah
0132015399
SID 890066

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.