Obses dengan Shaklee?

Hish dia ni. Pagi-pagi lagi cerita shaklee.Makan shaklee. Minum shaklee. Tengok shaklee. Rasa shaklee.
Daripada bangun tidur pagi sampai nak tidur balik, pun masih lagi shaklee. Bila jumpa pun asyik cerita pasal vitamin, vitamin, vitamin.



Heheh

Dah tentulah kakSar ni pengedar shaklee. Tentulah cerita semuanya berkisar tentang shaklee.
Kalau makcik jual nasi lemak, mesti dia cerita pasal nasi lemak seharian.
  • Beli barang nak buat nasi lemak.
  • Masak sambal nasi lemak.
  • Bungkus nasi lemak.
  • Cerita orang tempah nasi lemak.

Nak bagitahu satu dunia dia jual nasi lemak. Sedap pula tu, menyebabkan sentiasa ada tempahan. Haa logik kan...

Kalau makcik jual samosa pula, pun sama juga. Hari-hari update post pasal samosa.

Bagaimana dia dapat kemahiran buat samosa. Beli barang di mana, cara-cara buat samosa sedap, supaya orang tahu dia buat samosa yang sedap siap ada tempahan lagi.

Kalau orang jual baju, hari-hari update pasal baju, apa baju dia pakai, rasa apa pakai baju yang dia jual. Kemasan macam mana. Bila nak raya lagi lah ramai yang hebah satu dunia dia jual baju untuk raya.

Logik kan? Masing-masing ada rezeki masing-masing.
Kaksar cerita pasal shaklee, bukan je kakSar makan geli-geli. KakSar memang pengguna tegar. Daripada set susu hinggga sampai set sabun basuh baju dan sabun baby!

Dunia kakSar bertukar kepada shaklee sebab berkesan dan selamat.

Anak- anak sihat alhamdulillah kurang jatuh sakit berbanding dulu.Jarang ke klinik dah kami.

Just in case kalau sakit, nampak tanda-tanda demam, ada performance drink yang mengandungi optylite. Cepat turun suhu anakku.

Kalau sakit perut, peppermint ginger masuk dalam air, dia larut dan beri pada anak. Sakit perut berkurang.

Untuk fokus dalam kelas, kakSar bagi omega guard minyak ikan, bukan minyak hati ikan!

Baby A, pun makan vitamin gak, mak dia makan, dia pun turutla makan. Hehhe

Orang sebelah?

Dia selsema nak demam, ambil megadose vitamin C, rehat satu hari, esoknya kemain ajak keluar. Dah sihat, nak balas dendam masa sakit kena stay kat rumah.

Nak share pasal shaklee effect, satu hari pun takkan habis. Mehlah sembang satu hari nanti, tengok apa yang berkesan untuk anda pula😊

Mulanya ramai sangat yang cerita berkesan, maka kaksar ambil langkah rasa sendiri. Dan ternyata benar sekali. Siap ada landmarkstudy.com yang mengesahkan makin lama makan shaklee, makin sihat.
  • 20 tahun makan sihat walafiat
  • 40 tahun makan muda jelita
  • 50 tahun makan, jadi income pula

Shaklee bukan sekadar makan vitamin, tapi mengajak masyarakat untuk bercara hidup yang sihat;
  • Makan makanan yang sihat
  • Bersenam
  • Berfikiran positif

Dan paling penting, kalau SAKIT kami suruh anda CARI DOKTOR, bukan cari vitamin.
Kalau sakit, kena normalkan sakit dulu. Sebab kalau sakit, makan vitamin tak menjadi, korang salahkan kami.
Sebab VITAMIN BUKAN UBAT. Vitamin support penyembuhan, itupun makan masa.
Vitamin dan ubat. Takkan sama. Sampai bila-bila.
Nak cegah sakit, barulah kami sarankan makan vitamin 😉
So bila ada yang kecam makan vitamin tak berkesan, dapat penyakit, firstly kena periksa, betul ke cara makan? Cara hidup? Baru start makan atau dah 20 tahun makan? Makan vitamin sahaja ke hari?
Kaksar tak kecam mereka yang kecam shaklee sebab mereka tak tahu apa yang kaksar tahu. Cuma bila kaksar orang kata obses dengan shaklee, yeesssss maknanya orang tahu kaksar jual shaklee heheheeeeeee
Tak salahkan kongsi benda baik. Benda baik canang satu dua yuolsssss.
Kaksar,
Obses kebenor 😝😝😝

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.