buat apa yang kita suka, pasti duit kejar kita

Bila buat biz ni paling penting adalah buat apa yang korang suka.

Bila dah suka, memang gembira nak buat biar ada gunung ganang yang besar pun..

Tapi penting dalam menguruskan biz adalah pengurusan masa.

Dalam bab ni to do list sangat2 penting... Tak kira la buat part time atau full time. Sama je.

Kalau bab masa kelaut, kelaut la seme bende.

Bila to do list tu dah sebati dalam jadual harian, ia dah jadi rutin... Mudah je semua benda kita nak buat.. Kalau tak buat rasa tak kena...

Sape setuju acer like sekali 😊😊😊


sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.