Set Detoks Shaklee membuat badan ringan...

Masa entry ni ditulis, saya tengah skodeng FB rakan-rakan sid tengah tekun sedut ilmu dan sedut aura di majlis iReach Super Star.
Penghargaan diberikan kepada mereka yang capai target

Rakan #teamrock Ebby MohFat pemenang Set Detox terbanyak untuk 3 bulan berturut!😱😱😱


Tahniah beb!
Beliau ni icon bergerak Set Detox. Apa tak nya, daripada berat 3 angka sekarang dah jadi 2 angka je.
Rahsianya 👉 Set Detox 👈
Set detoks ni umpama servis kereta. Kereta kita pandai jaga. Tiap-tiap bulan nak kena servis takut rosak la, takut nanti belanja banyak bila meragam dan sebagainya.

Kereta kita pandai jaga, tapi bagaimana pula dengan badan kita? 
ha betul. Kena servis juga. Tapi dengan cara mengamalkan Set detoks inilah. Sekali seminggu pun jadilah...

Dengan set detox ni macam2 boleh dapat...

Nak kurus?
Nak mengandung?
Nak period tetap?
Nak buang toksin?
Nak kulit cantik?
Nak sihat?
Nak bertenaga?
.
.
.
Namakan je nak apa... Insya Allah... Yang penting sihat secara holistik. Menyeluruh.
Jom detoks!
#tsunamishaklee
#teamrock

Maisarah
Bila detoks, badan jadi ringan baq ang.. kalau servis kereta pun sama!

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.