Bangunan 'hijau' yang best untuk pergi kerja hari-hari...

Ada apa dengan bangunan ini?
Nilah bangunan Shaklee di Pleasanton, San Francisco yang ni dibina oleh arkitek terkemuka dunia Gensler. Sebuah bangunan yang mesra orang dan alam sekitar yang reflek komitmen Shaklee untuk “Kehidupan yang Harmoni bersama Alam Semulajadi”. Tak kira anda di mana dalam bangunan ini, anda akan nampak langit, pokok, bukit dan tanah lapang. Kecanggihan rekabentuk memang mengagumkan dengan cahaya, bahan binaan dan warna yang semulajadi.
Jom kita cekidout bangunan best ni...



Bahan-bahan kayu dan pintu diambil dari kawasan hutan mampan Pembuatan permaidani daripada bahan yang dikitar semula.
Kerusi-kerusi diperbuat daripada bahan yang dikitar semula Tanaman landskap yang dijaga rapi terdiri daripada sebahagian tumbuhan botanik yang terdapat di dalam produk-produk Shaklee
Penggunaan sensor pergerakan bagi mengawal suis lampu untuk tujuan penjimatan tenaga
Penghadang tingkap yang dikawal oleh sensor elektrik, bagi membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang dalaman dan pada masa yang sama menapis kepanasan
Peredaran udara melalui bawah lantai untuk penggunaan tenaga yang lebih efisien dan menjamin kualiti udara
Ruang dalaman yang luas bagi menggalakkan suasana kerja yang lebih harmoni dan menjamin peredaran udara segar
Haa.. Sentiasa selamat tau bangunan shaklee ni..
Rasa nak pergi ke sana tengok sendiri bangunan ni. Nak tengok depan-depan. Tepek satu lah kat vision board. 😍😍😍
Ada yang nak join pergi sekali? Meh sembang tepi jum ...

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.