Pakej percutian percuma dengan Shaklee bawa badan aje?

Tengok betapa cerianya upline saya (paling kanan) bersama -sama dengan delegasi lain ke Orlando, US untuk trip Shaklee. Ini merupakan pakej percutian percuma dengan cara mengumpul points pembelian. Gituuuu..

Gambar ni ketika mereka transit di Dubai  pada 3 August yang lepas.

Kita yang tengok ni rasa Bestnyeeeeeeeeee....
Tapi semua ni datang dengan usaha berbulan-bulan. Upline saya je dapat LIMA TIKET untuk bawa satu keluarga,kecuali baby takleh bawak sebab bawah umur 4 tahun.
Nak dapat satu tiket fuh.. daya usaha dah dasyat inikan pula LIMA TIKET?
Daripada yang kami tahu, trip shaklee memang lebih 5 bintang, semua disediakan dengan tip top dan siap dapat duit poket lagi... Bawak badan ajee...
Meleleh-leleh air liur kalau bab2 trip 5 bintang cenggini... Semua free..
Tapi nak dapat tu takde la free.. Kena usaha sebesar gunung... Ada berani? Kalau berani meh sembang tepi...
Maisarah
Pengedar Shaklee dekat di hati
0132015399
#tsunamishaklee
#teamrock

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.