Sikap ingin tahu dan buat akan buat kita maju ke depan



Zaman sekarang bisnes group coaching medium utama guna whatsapp. Jadi apa-apa discussion memang takkan terlepas, kalau terlepas pn boleh godek2 balik guna kecanggihan whatsapp. Dokumen pun dah boleh pass macam gitu aje.
Peluang untuk timba ilmu tu ada di mana2. Antara nak atau tidak sahaja.
Sekali sekala kalau boleh turun acara coaching depan2, memang lagi bagus. 
Direct serap ilmu depan-depan. Lain perasaannya.
Masa kelas khas TBK tu, Master Lyna tengah sarat tu. Bekobar-kobar kami turun nak timba ilmu hihi. Saya kalau free, memang turun. Nak sedut aura katanya. Ada sorang peserta tu, petang hari sama hadir kelas coaching lain tempat sama. Tapi dengan Master Roslan pula.
Jadi join bisnes apa pun , perlu ada keinginan maju ke depan. Barulah sanggup timba ilmu walau di mana sahaja, apa jua channel.
Awak-awak yang kat luar sana masih mencari bisnes tepi , jom le join kami... Ada group coaching best menanti.. Hubungi.anytime 0132015399 ye awak-awak..

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.