Hidup tenang dan damai dengan tua yang sihat

Bestnye dapat luruskan kaki setelah seharian bekerja kat luar, sekarang kat rumah.
Mak-mak lepas maghrib bersilat kat dapur. Sekarang baru boleh rilek2.. tu pun kejap je nih.. jap g sambung kerja lain plak.
Alhamdulillah Allah beri kesihatan yang baik boleh buat semua kerja2 ni.
Inilah emak. Kerja takkan habis. Kann...Sampai ke tua.
Tarik nafas jap.
Teringat berkali2 Roger Barnett (OWNER Shaklee ok) pesan,
"Buat shaklee betul2, TOLONG ORANG SUPAYA LEBIH SIHAT"
Terbukti, ada master daripada USA ni, umur beliau dah 81 tahun tapi kalau tengok gambar dia - yang rambut kuning tu ler... yang tutup muka Master Iffah Anuar.


Beliau berumur 81 tapi masih sihat, hebat lagi duk joget2.Orang putih kan.Kite toksahlah buat.
Buat Shaklee ni kena betulkan niat. Buat bukan sebab duit.
Tapi seronok tengok orang sihat. 


  • Suka bila pesakit kanser mulai sembuh.
  • Suka bila mak2 kita dah tak sakit lutut nak sujud rukuk dalam solat
  • Seronok bila anak2 sihat dan ceria. 
  • Semuanya seronoklahhhhh....
Cita2 awet muda macam Kakak Hannan.... keh keh keh keh. Kena la pekena sesudu kecil sebelum tidur setiap malam...




Impian Kak Sar bila tua nak hidup tenang dan damai tapi sihat

Boleh tak dah tua2 nanti KakSar nak banyakkan masa duduk tepi laut macam ni?
Bukan lah duduk saja.

Sambil2 duduk tu buatlah perkara mendatangkan pahala.Tak kisahlah, tunggu order masuk nak bagi orang lain sihat ke...Pegang tasbih, eh pegang handphone sambil bertasbih... pun boleh.. nak tasbih ribu2 pun tade hal sebab guna app etasbih.. Menikmati keindahan alam ciptaan Allah sambil rasa wow...

Apa-apalah..

Yang penting jiwa KakSar tenang sambil melayan kerenah manusia dan alam...

Korang pun mesti nak macam gini jugakkan?



Sebab nak menikmati umur tua dengan jiwa tenang, Kak Sar rasa vivix is the best untuk di amalkan.
Kak Sar harap Kak Sar dah tua nanti pun macam ginilah ngan Hannan nanti...
Orang takleh nak cam.. emak ke Kakak nihh?


Berangan mesti kena menang... hihihi
Vivix kan memang buat sel muda masa umur 25 tahun.. KakSar kahwin pun maknanya masa umur muda remaja la ye..
Kalau macam tu, nanti tua pun nak kekal remaja macam umur kahwin la cenggini...


KakSar,
0132015399
Cita2 awet muda macam Kakak Hannan.... keh keh keh keh. Kena la pekena sesudu kecil sebelum tidur setiap malam...

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.