Online coaching fleksibel?

Kak sar tengah makan ni masa entry ni di tulis. Lapar bangat. Tapi sorang2 je. Suka makan sorang-sorang sebab KakSar nak update blog. Makan laju2 heheh... 



Kebanyakan masa, akan ada masa anak2 downline mesej tanyakan apa patut makan, apa patut buat kalau ada orang tanya... Nak jawab camana.

Haa kat sini lah ilmu coaching bermula. Walaupun dorang ni tak bisnes, mereka bertanya bila ada yang berminat nak makan. Untung mereka ada KakSar.

Walaupun dia tak buat bisnes tapi KakSar ajar jugak dia sikit2 cara nak consult orang lain.
Bila sebut coaching, KakSar suka face to face. Lebih mesra Alam.

Tapi kalau dah jauh, boleh juga mesra secara Online kan... Lebih fleksibel. 

Buku nota walau pun coaching online, tetap kena ada. Sebab apa, bila tulis, dengar dan tengok, percentage ilmu yang diperolehi lebih tinggi. Bila dah buat... Lagi la ingat kan... Dah jadi pengalaman bermakna.

Yang penting ilmu nak di sampaikan orang depan atau orang sebelah sana faham dan sampai.

Walau apa pun channel, pembelajaran tetap juga boleh berlaku selagi kita nak.Betul tak? 

KakSar
Mahu mahu mahu dan buat. Ini ciri yang bantu kita ke depan.Nak jadi anak coahing kakSar?

Whatsapp je di 0132015399.


sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.