Vivix boleh jadi ubat sakit urat yang berkesan?

Sakit urat akibat kemalangan buat kita sakit forever?

KakSar pernah kemalangan. 2 kali. Nak kata KakSar lasak?
Tapi dua-dua kemalangan bukan Kak Sar yang bawak kereta.. hehe
.
.
.
.
Kemalangan pertama 1999
Kemalangan pertama KakSar tahun 1999, selepas exam SPM. Teruk. Muntah darah KakSar. Akibatnya KakSar kena operate mata. Panjang ceritanya. Lenkali lah cerita.
Kesan kemalangan buat kakSar cepat letih di bahagian leher sebab tujahan motor tepat ke kepala.
Kesan dapat dirasai sampai ke hari ni...
Syukur Alhamdulillah.
KakSar syukur KakSar masih hidup dan masih bernyawa. Allah uji hambanya tanda sayang.
.
.
.
.
.
Kemalangan kedua 2009
Kemalangan kedua KakSar masa mengandung anak pertama. Tergolek masuk gaung. Ni kes kereta bergerak atas air. Hebat kuasa Allah, kereta yang berat boleh dibawa air. Kesudahannya, dalam hujan lebat.. kami parking elok kat dalam gaung kat LPT sana.
.
.
.
.
Jadi KakSar faham sangat penderitaan orang yang pernah eksiden. Walaupun kemalangan tu dah berlalu lebih 17 tahun dan yang kedua lebih 7 tahun... kesan tu masih di rasai tuh di sini.
KakSar tak amik pot sangat sebab KakSar ada shaklee dan memang makan shaklee pun untuk bantu meredakan sakit2 ni.

Disamping tu, ayahanda KakSar "Tokki Hannan" sentiasa ada untuk urut kalau balik ke Terengganu.
Stiap kali berurut.. 'Teruk urat mu sarah.." bebel ayahanda.

Sakit urat punya pasal.

hihihih balik berapa kali je. Anaknda kerja kuat nihhh

Kalau KakSar beritahu, ada supplemen yang boleh bantu hilangkan sakit urat yang berkesan. Iaitu Vivix.

Sampai ada anak yang belikan Vivix untuk ayahanda yang dah berumur dan pernah kemalangan.. murni sungguh usahanya.

Abahnya pernah kemalangan. Kesan kemalangan dirasai sehingga si anak belikan sebotol vivix untuk abah beliau..


"Abah mula minum vivix hari isnin (15/2/16). Semalam (18/2/16) saya call abah, abah bagi tau yang dia tak rasa letih pun bila seharian jaga kedai. Kedua-dua tapak kaki lebih merah dari sebelum ni. Awal-awal minum abah rasa urat cekang, sakit sikit tapi dah hilang"- Abdullah, anak sayang abah

Seawal tiga hari kesan dah dapat dirasai...

Mana-mana sahabat muka buku yang sedang kesakitan akibat eksiden, boleh try vivix nih. tindakan dia sampai sel paling dalam-DNA...
Whatsapp je kak Sar
0132015399
KakSar,
hepi bertemu Shaklee. Takdelah forever menahan sakit :)

sarah m

Saya ibu berkerjaya dua cahaya mata. Berkongsi untuk manfaat semua. Pengamal suplemen Shaklee sejak 2012. Rasanya setakat ini Shaklee supplemen paling berkesan pernah saya amalkan.Hubungi saya untuk mendapatkan supplemen Shaklee :maisarahmohamad.uv(at)gmail.com sms/whatsapp/telegram 0132015399.